Beställningsportalen

Om oss

HELAs arbetsmetodik

Om oss

Vår vision på Hela Företagshälsa är att hjälpa dig och ditt företag att frodas. Genom en stor kompetens och ett brett utbud av hälsofrämjande tjänster bidrar vi till en långsiktigt välmående organisation och en hållbar arbetsmiljö, med ett stort fokus på förebyggande insatser. Vår konkreta målsättning är därmed att skapa hälsosamma och hållbara arbetsplatser, där inga medarbetare riskerar att skadas eller bli sjuka av sitt arbete. På så sätt minskas sjukfrånvaron, vilket bidrar till ett välmående och effektivt företagande.

På Hela Företagshälsa förstår vi att en organisation är uppbyggd av människor – levande materia som behöver omsorg för att organisationens mål ska kunna uppnås. Vi är här för att hjälpa företag att ta ansvar för sin personal och att främja en sund arbetsmiljö, både psykosocialt och fysiskt. Vi erbjuder det stöd och den hjälp som personalen behöver för att kunna vara produktiva och välmående på jobbet.

Vi vet att många företag befinner sig i pressade situationer med höga krav, och att medarbetare ibland behöver mer stöd än vad en enskild chef eller företag kan erbjuda. Vi på Hela Företagshälsa kan fungera som en förlängd arm och stöd i det systematiska arbetsmiljöarbetet, och strävar alltid efter en arbetssituation där både medarbetare och arbetsgivare gynnas.

Hela Företagshälsa präglas av värdighet och respekt som genomsyrar hela företaget i alla led, och för oss är det en självklarhet att varje individ ska uppleva ett respektfullt bemötande genom hela processen. Vi finns här för dig, och dina behov är alltid i fokus. Vi ser också dig som kund som en viktig nyckelspelare och partner i arbetet mot en hållbar arbetsmiljö, och vi håller en levande dialog med dig genom hela samarbetet.

Välkommen till Hela Företagshälsa!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte, så berättar vi mer.

Våra mottagningar

Hela Företagshälsa har erbjudit företag och privatpersoner högkvalitativt arbete inom arbetsmiljö- och hälsofrågor sedan mitten på 1980-talet. Det har givit oss en ovärderlig kompetens och erfarenhet, som gör oss till en trygg partner för att hjälpa dig och ditt företag att frodas. Vi sätter dina behov i första rummet och skräddarsyr vårt samarbete efter dessa. I ett samarbete med oss kan du vara säker på att både hälsa och produktivitet för dig och dina anställda kommer att förbättras, vilket hjälper ditt företag att utvecklas i den takt du önskar.

Idag är vi både stolta och glada över att vår verksamhet växer, och att vi på så sätt får möjlighet att nå ut till fler företag med vår passion. Vi har idag tre mottagningar: i Norrtälje, Solna och Åkersberga.

Kontakt

Vill du veta mer om våra tjänster och om hur vi kan bidra till en mer hållbar arbetsmiljö? Du är varmt välkommen att kontakta oss, antingen genom att fylla i formuläret nedan, eller slå oss en signal på 0176-173 80, alternativt 08-121 588 00. Du är också alltid välkommen att besöka oss på någon av våra mottagningar.

Lämna aldrig lösenord eller kreditkortsuppgifter via detta formulär. Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.