Beställningsportalen

Kontakt

Företagshälsa

Norrtälje

Åkersberga

Kontakt

Vill du veta mer om våra tjänster och om hur vi kan bidra till en mer hållbar arbetsmiljö? Du är varmt välkommen att kontakta oss, antingen genom att fylla i formuläret nedan, eller slå oss en signal på 0176-173 80, alternativt 08-121 588 00. Du är också alltid välkommen att besöka oss på någon av våra mottagningar.

Lämna aldrig lösenord eller kreditkortsuppgifter via detta formulär. Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Lokal företagshälsa

Vi vill genom vår långa erfarenhet och många hälsofrämjande tjänster hjälpa ditt företag och dina medarbetare att frodas, och strävar efter att skapa hälsosamma och hållbara arbetsplatser med fokus på förebyggande insatser. Genom att ta ansvar för personalens välmående och erbjuda stöd och hjälp främjar vi en sund arbetsmiljö, både psykosocialt och fysiskt. Vi är din förlängda arm i det systematiska arbetsmiljöarbetet och strävar alltid efter att gynna både medarbetare och arbetsgivare. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för en hållbar hälsa på din arbetsplats.